vrijdag , 15 februari 2019
nlfr
Home » Vacatures Beeldende therapie

Vacatures Beeldende therapie

Non-verbale therapeut (beeldende, muziek-, dramatherapie) te U.Z. Brussel

Het U.Z. Brussel is op zoek naar een Non-verbaal therapeut om te werken met kinderen en jongeren met een ernstige psychische problemen. Het betreft een vervangingsovereenkomst van 50-80%. Wil je graag meer weten, klik hier om naar de vacature te gaan!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Beeldend therapeut gezocht in Kluisbergen

Vzw de Bolster is op zoek naar een Beeldend therapeut voor haar vestiging te Kluisbergen. Zij bieden een halftijdse tewerkstelling aan in de context van een voorziening. Je werkt daarbij vrij zelfstandig maar tegelijk ook in een team van collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om een bestaand atelier over te nemen omwille van langdurige ziekte van de huidige begeleider van het atelier papier en kleur. Tegelijk kan je ook dit atelier verder vorm geven aansluitend bij de noden van onze cliënten en eigen inzichten en talenten.
Ze voorzien een tewerkstelling tot het einde van het jaar met mogelijkheid tot verlenging bij een positieve evaluatie langs beide kanten.

Lees er alles over in deze bijlage.

Solliciteren doe je via e-mail naar vacatures@vzwdebolster.be t.a.v. Katrien Callens.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Beeldend therapeut gezocht in Kapellen

Het PZ Bethaniënhuis zoekt een beeldend therapeut voor Elim, Centrum voor psychotherapie te Kapellen. Het centrum biedt voltijdse behandeling aan volwassenen met complexe en aanslepende of terugkerende psychische moeilijkheden. De vacature betreft een halfstijds vervangingscontract met onmiddelijke indiensttreding tot begin april 2018.

Meer weten over de vacature.
Meer weten over de setting.

Interesse? Soliciteer met motivatie en cv vóór 19/12/2017 via e-mail naar ann.peeters@emmaus.be.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Beeldend therapeut gezocht te Antwerpen

Het ZNA te Antwerpen zoekt een beeldend therapeut voor haar afdeling Adolescenten-ontwikkelingsstoornissen; afdeling die jongeren (13-17 jaar) behandeld met ontwikkelingsstoornissen zoals autisme, psychose en schizofrenie.
De vacature betreft een deeltijdse vervangingsovereenkomst (30,4u/w), voor de duur vermoedelijke duur van 1 jaar met zo spoedig mogelijke start.

Meer weten over deze jobaanbieding.
Meer weten over de setting.

Solliciteren kan via de onlineprocedure.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail