dinsdag , 18 februari 2020
Home » Vacatures Dans- & Bewegingstherapie

Vacatures Dans- & Bewegingstherapie

De keerkring zoekt een lichaamsgerichte therapeut (m/v) 75 %

Voor het Psychosociaal Revalidatiecentum de keerkring in Schilde is men op zoek naar een lichaamsgerichte therapeut.

Meer info en de vacature vind je via deze link van De keerkring.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Vacature Lichaamsgerichte therapeut Keerkring

page1image22075280

RC ‘de keerkring’ is een ambulant psychosociaal revalidatiecentrum dat een intensief revalidatieprogramma biedt met het oog op een professionele en een sociale (re)integratie van (jong-)volwassenen (16-65 jaar) met een psychiatrische problematiek. Het programma is gericht op mensen die enerzijds door de ernst van de problematiek geen of onvoldoende aansluiting vinden met het bestaande reguliere aanbod en anderzijds perspectief hebben op (re-)integratie in de samenleving. RC ‘de keerkring’ werkt vanuit een herstelgerichte en participatieve visie.

RC ‘de keerkring’ maakt deel uit van PC Bethanië, dat deel uitmaakt van de vzw Emmaüs. Emmaüs voert een gelijkekansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun leeftijd, geslacht, etnische afkomst, seksuele geaardheid, religie, handicap of nationaliteit.

Solliciteren kan tot 4 oktober.

Voor de inhoud van de vacature : VacatureLichaamsgerichteTherapeutKeerkring

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Vacature Non-verbaal therapeut Koraal

Koraal biedt dagbehandeling aan 70 volwassenen in psychische nood, voor wie dag structurering, verblijf in een therapeutisch milieu en een gedifferentieerd aanbod van therapieën aangewezen zijn. Uiteenlopende klachten kunnen reden tot aanmelding zijn: depressieve klachten, onverwerkte levensgebeurtenissen, wisselende stemmingen, relationele problemen, lichamelijke klachten zonder aanwijsbare lichamelijke oorzaak, verminderde draagkracht, verlieservaringen, gevoelens van angst of vervreemding, problemen met dagstructuur,… We verwachten dat men zich engageert voor het volledige behandelaanbod en dat men zich voldoende kan handhaven in een open structuur.

Solliciteren kan tot 6 oktober!

Voor de inhoud van de vacature klik : VacatureNonVerbaalKoraal

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail