dinsdag , 11 augustus 2020
Home » Dans- & Bewegingstherapie » Ledenvergadering Dans-en Bewegingstherapie

Ledenvergadering Dans-en Bewegingstherapie

Dag collega’s danstherapeuten,
 

We hebben jullie moeten missen in maart en we kijken bij deze extra uit naar een weerzien dit najaar. De ledenvergadering zal doorgaan op woensdag 30 september van 13u30-17u te Gent (Yogazaal ’t Rietveld, Herlegemstraat 3, 9040 Gent-St.-Amandsberg).

We starten met de gebruikelijke ledenvergadering. De agenda voor deze vergadering krijgen jullie een 2-tal weken van tevoren toegezonden. Het zal voornamelijk gaan over de opstart van het beroepsregister en de vernieuwde website

Voor de aansluitende workshop nodigen we Stephan Marchant uit om het boek ‘Danstherapie, verkenning uit het werkveld’ te komen voorstellen. Meer bepaalde neemt hij ons mee (verbaal en non-verbaal) in de specifieke toelichting over het hoofdstuk van creatieve processen, met name het CECP-model. We kunnen jullie al verklappen dat er een mooie korting voor het boek zal aan verbonden zijn. Hiervoor zullen we tijdig reclame maken.

Indien je nu al weet dat je er graag bij wil zijn, stuur ons een mailtje ter bevestiging.

Voor leden is de vergadering en workshop gratis, niet-leden betalen 50euro.

 

Naast deze aankondiging wilden we graag ook een oproep plaatsen om onze vakgroep te vergezellen. Vorig jaar werden wij lid van de EADMT en dat vraagt toch heel wat werk. Om taken in onze vakgroep wat meer te kunnen verdelen zijn wij op zoek naar 2 functies: die van ondervoorzitter en dagelijks bestuur.

Wat houden deze taken in:

Ondervoorzitter: vervangt de voorzitter bij afwezigheid. Concreet wil dit zeggen dat hij/zij aansluit op de Raad van Bestuur bij afwezigheid van de voorzitter. Communiceert naar de vakgroep en zijn/haar leden. Houdt de agenda bij en behoudt het overzicht omtrent lopende zaken. In samenwerking met het bestuur van de vakgroep dans leidt hij/zij de vergadering.

Geen schrik, hiervoor krijg je de tijd om mee te lopen en eerst de organisatie wat te leren kennen. Als vaardigheden willen we vooral iemand met een vlotte en duidelijke communicatie!

 

Dagelijks bestuur: ondersteunt de andere functies waar nodig. Kan gevraagd worden voor specifieke taken, werkgroepen, mee organiseren van ledenvergaderingen, sluit aan bij de vergadering van de vakgroep dans.

 

Heb je interesse, stuur dan jouw kandidatuur door voor eind augustus naar dit mailadres: dansenbewegingstherapie@bvct-abat.be. We nemen deze mee binnen de vakgroep en hopen op de ledenvergadering van september over jouw aansluiten te stemmen.

 

Heel graag tot dan(s)!

We wensen jullie allen een deugddoende, verbindende zomer toe.

De vakgroep dans,

Celina, Vicki, Annelies en Rosalie

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail