woensdag , 27 mei 2020
Home » Algemeen » PTC Rustenburg zoekt een beeldend therapeut met affiniteit voor de groep jongvolwassenen

PTC Rustenburg zoekt een beeldend therapeut met affiniteit voor de groep jongvolwassenen

page1image56016896

PTC Rustenburg is een kleinschalige organisatie die gespecialiseerde (klinisch) psychotherapeutische hulp aanbiedt voor mensen met psychische en psychiatrische problemen. Het centrum – met 72 bedden en 20 plaatsen nabehandeling – is ingebed in het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen en maakt deel uit van vzw Gezondheidszorg ‘Bermhertigheid Jesu’.

We zoeken een BEELDEND THERAPEUT met affiniteit voor de groep jongvolwassenen

DE UITDAGING

 • Je participeert actief in het interdisciplinaire team om te komen tot een excellente en innovatieve residentiele behandeling voor jongvolwassenen met angst- , stemmings- en/of persoonlijkheidsmoeilijkheden in verbinding met het netwerk
 • Je geeft creatieve therapie (zowel in groep als individueel) en ondersteunt op die manier het therapeutisch proces van de jongvolwassenen.
 • Je werkt nauw samen met de andere disciplines binnen het team: je zorgt voor een vak-eigen inbreng, je rapporteert je bevindingen en doet aanbevelingen met betrekking tot het behandelproces van patiënten.JIJ ?Beschik jij over een bachelordiploma creatieve therapie en heb je ervaring met de doelgroep jongvolwassenen? Heb je affiniteit of ben je bereid affiniteit te ontwikkelen met het psychoanalytisch denkkader? Ben je een enthousiaste therapeut met een gezonde dosis creativiteit en flexibiliteit, die een open en veilig klimaat kan bewaken? Iemand die bereid is zichzelf en zijn/haar impact op patiënten in vraag te stellen? En kan je prima zelfstandig werken en tegelijkertijd bijdragen aan een goede samenwerking met andere disciplines/ collega’s?

  Ja?! Dan bieden wij jou graag een kans!

  WIJ ?

  We beloven jou een uitdagende, gevarieerde job in een kleinschalige organisatie, die zich positioneert in het sterk evoluerende GGZ-landschap. We bieden een contract onbepaalde duur 19/38.
  Indiensttreding: 31 augustus 2020

  GEPRIKKELD ?

  Solliciteer voor 31/05/2020 met cv en motivatiebrief via volgende link: http://www.ptcrustenburg.be/werk-stage

 

page1image55984544

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail