Skip to content

‘Het therapeutisch moment’ – registratie geopend!

Zaterdag 08 juli 2017, 13:30-17:00 te Gent

Het gebeurt wel vaker tijdens een therapeutisch proces: er is ‘iets’ dat je als therapeut reeds langer weet maar je wacht bewust tot het ‘juiste’ moment in het proces om dit aan te brengen bij de man, vrouw of kind die bij je komt. Het kan gaan om een verbale interventie maar evengoed om een act die je stelt binnen je medium.

Welke factoren bepalen wanneer en hoe je een dergelijke interventie doet? Zijn er voorwaarden voor deze of gene interventie? Waarom wel bij de ene maar niet bij de andere?

Vertrekkende vanuit een casus brengen twee therapeuten ons hun visie en laten ons in de eerste plaats ervaren wat, hoe, wanneer en waarom ze op een gegeven moment een bepaalde act zouden stellen.

Nadien gaan we zowel in kleine groepen als nadien plenair in dialoog over waar het bij ‘het therapeutisch moment’ werkelijk over gaat.

Locatie: PC St. Jan de Deo  – Fratersplein 9  –  9000 Gent

Deelname is gratis voor leden. Beeldend therapeut, maar geen lid? Deelnemen kan mits bijdrage van €20; ter plaatse te betalen.

Let op! De plaatsen zijn beperkt tot 25 deelnemers. Bij meer dan 25 aanmeldingen organiseren we in de voormiddag (09:00 – 12:30) een bijkomende sessie zodat iedereen kan deelnemen. Het spreekt voor zich dat u in dat geval hiervan tijdig wordt verwittigd.

Inschrijven kan via het digitaal formulier.

Met vragen kan je terecht via beeldendetherapie@bvct-abat.be.

Download flyer hier.

Back To Top