woensdag , 25 november 2020
Home » Lidmaatschap

Lidmaatschap

BVCT-ABAT vzw is een mediumoverschrijdende beroepsvereniging die jou de mogelijkheid biedt om – naast een algemene registratie – aan te sluiten bij een vakgroep van jouw medium; hetzij beeld, dans- en beweging, drama of muziek.
Deze opdeling sluit niet uit dat je ook kan aansluiten als sympahtisant hulpverlener uit een andere discipline. Ook als leek of (andere) hulpverlener ben je welkom om jouw sympathie te betuigen naar belangen die wij als beroepsvereniging behartigen. Een vereniging of instelling kan zich eveneens als sympathiserend lid aanmelden, maar dit biedt geen bijzonder voordelen op voor personen die hieraan verbonden zijn. Natuurlijk kan een organisatie ook steeds een individueel persoon lid maken.

De beroepsvereniging voor creatieve therapie kent twee types lidmaatschap. Je kan je registreren als lid of als student. Een lidmaatschap bij BVCT-ABAT vzw kost €60 per jaar. Als student betaal je een verminderd tarief van €30.

Eens geregistreerd gaat jouw lidmaatschap in op de dag van betaling. Een jaar lang zal je opgenomen worden in onze ledenlijst en genieten van voordelen die daaraan verbonden zijn. Bij afloop van deze periode zal je uitgenodigd worden om je lidmaatschap te verlengen.

Lees hieronder het overzicht van de vele voordelen die uw beroepsvereniging biedt.

  • Je blijft op de hoogte van nieuws rond creatieve therapie binnen de professionele sfeer.
  • Op eigen vraag wordt u opgenomen in de verwijslijst voor zelfstandig creatief therapeuten op onze site. Potentiële klanten kunnen je via die weg contacteren.
  • Je ontvangt informatie van je beroepsvereniging over studiedagen en belangrijke nieuwe ontwikkelingen.
  • Je krijgt korting op studiedagen, symposia, cursussen en nascholingsactivteiten van de BVCT-ABAT vzw en organisaties die samenwerkingsverbanden hebben met de BVCT-ABAT vzw.
  • Je kunt deel uitmaken van vakgroepen, werkgroepen, commissies en netwerken.
  • Je wordt uitgenodigd voor de ledenvergaderingen binnen je vakgroep en voor deelname aan mediumgebonden intervisies op initiatief van die vakgroep.
  • Je krijgt toegang tot de volledige website waar je onder andere onze vacatures en publicaties kunt raadplegen.
  • Je kunt je laten vertegenwoordigen door de BVCT-ABAT vzw bij belangrijke besprekingen op het werk, naar de mutualiteit of de (plaatselijke) overheid toe.
  • Je lidgeld zal onderzoek, kennis innovatie en belangen behartiging ondersteunen voor alle creatief therapeuten in België.
  • Je valt onder de beroepscode van de vereniging. Hiermee geef je een signaal naar de maatschappij en je cliënten, je bent gedegen.

Als lid van BVCT-ABAT vzw kan je bovendien genieten van een voordelige beroepsverzekering bij AMMA verzekeringen. Vraag naar informatie bij Ilé Rombouts. Ilé.rombouts@amma.be of 0479 105811.

Registreren

Heb je nog vragen over het lidmaatschap, stuur ons een vrijblijvende e-mail via info@bvct-abat.be.