Skip to content

Plezier op de ledenvergadering Dans- en Bewegingstherapie

Op dinsdag 17 november organiseerde de Vakgroep Dans- en Bewegingstherapie een ledenvergadering. Onder begeleiding van Stephan Marchant gingen de deelnemers op onderzoek naar het thema ‘plezier’ in hun vak. Ze deden dat door middel van de methodiek van het waarderend onderzoek.

De deelnemers wisselden persoonlijke verhalen uit over situaties uit hun dagelijks professioneel leven waar ze echt trots op zijn, waar ze plezier aan beleefden en waarbij ze zich heel energiek voelden. Dit alles deden ze (uiteraard) met het gebruik van hun lichaam. Deelnemers lieten hun lichaam spreken en gebruikten woorden ter ondersteuning van hun verhaal.

Met z’n allen creëerden we al dansend beelden over de toekomst van de Vakgroep en hoe deze ondersteunend kan werken in de komende tijd om nog meer plezier en energie te ervaren in het vak van Dans- en Bewegingstherapeut.

Het was heel fijn om de aanwezige dynamiek te voelen en het heeft nog meer goesting te geven om samen de Vakgroep van Dans- en Bewegingstherapie uit te bouwen.

We kijken alvast uit naar een volgende bijeenkomst!

Het Dagelijks Bestuur DBT

Back To Top