Skip to content

Zelfverwezenlijking in beweging – avond reeks

Authentic Movement is een bewegingsvorm waarin zelfbewustwording, heling en spiritualiteit elkaar ontmoeten.

In Authentic Movement is de objectieve waarneming, het zien en gezien worden zonder oordeel, de basis van vertrouwen tussen de beweger en de getuige. Zo ontstaat een veilige ruimte waarin er een vrij bewegen en helderheid groeit.

Door in beweging uitdrukking te geven aan je fysieke impulsen en innerlijke processen ontstaat er een dialoog tussen je ego-bewustzijn en je onbewuste. Je lichaam vormt als het ware de brug tussen het bewuste en het onbewuste zelf.

Beoefenaars getuigen hoe deze bewegingsvorm hun op een zachte manier terug bij hun adem brengt, een positief effect op hun zelfvertrouwen heeft en meer lichaamsgevoel geeft. Verder getuigen ze dat Authentic Movement bijdraagt tot hun emotionele en relationele groei. Beoefenaars ervaren een her-verbinding met zichzelf, de anderen en het grotere geheel. Ze ervaren hoe het vertrouwen en de verbinding geïntegreerd worden in hun lichaam en leven. Zo betekent Authentic Movement een kracht voor transformatie en zelfrealisatie.

Voor iedereen met een oprechte interesse in persoonlijke ontwikkeling. Er is geen danskennis of fysieke conditie nodig, een verwondering en nieuwsgierigheid naar dans en beweging is een insteek naar deelname.
[divider]

  • Data: 18/03 – 25/03 – 01/04 – 08/04 – 15/04/2014 van 19.30 tot 21.30 uur.
  • Prijs: voor de reeks van vijf avonden is € 124,00.
    Indien u de eerste en tweede avond los wilt reserveren, dan kan dit aan €28,00 per avond. Wilt u daarna de reeks verderzetten, betaalt u € 76,00 voor de verdere avonden.
  • BVCT-ABAT-leden krijgen 10% korting
  • Plaats: Ruiterweg 152 – 1780 Wemmel.
    Rustige locatie met voldoende parkeergelegenheid, gemakkelijk te bereiken
  • Info: Vrijblijvende info overAuthentic Movement en reservering: +32 0484 92 36 46 of helena_willems@hotmail.com. 
  • Reserveren voor 12 maart 2014
[divider]

De avonden worden begeleid door Helena Willems.

Helena Willems is danstherapeute en gespecialiseerd in Authentic Movement. Zij is gepassioneerd door mensen, beweging, gezondheid en welzijn. Zij leidt een praktijk dans- en bewegingstherapie en begeleidt personen individueel en in groepen Authentic Movement, danstherapie telkens vanuit een grote bezieling naar de eigenheid van elk individu. Zij zet zich in voor de transformerende en helende kracht van beweging bij elke deelnemer.

 

 

 

Back To Top