Skip to content

Neem deel aan onze IFIC-bevraging (en deel verder!)

Jullie bezorgdheid omtrent de positie van ons beroep als creatief therapeut binnen de IFIC-classificatie is groot. Wij beloofden vanuit het nieuwe bestuursorgaan dan ook om dit als topprioriteit op onze agenda te blijven plaatsen. Een eerste belangrijke stap in dit verhaal konden we ondertussen helemaal voltooien: sinds september is de BVCT-ABAT vzw een erkende beroepsvereniging!

Nu moeten we verder! En daarvoor hebben we jullie nodig. Om vanuit onze hernieuwde positie als erkende beroepsvereniging onze belangen bij IFIC op een krachtige manier te verdedigen, hebben wij onder meer een overzicht nodig van jullie huidige situatie op het vlak van tewerkstelling en IFIC-categorisatie. Daarom hebben wij deze vragenlijst voor jullie opgesteld. De bevraging kan indien gewenst volledig anoniem ingevuld worden. De lijst bestaat uit maximaal 10 vragen en invullen neemt slechts 5 minuten van je tijd.

Delen mag! Om de bevraging in te vullen hoef je geen lid te zijn van de BVCT-ABAT vzw, wél ben je creatief therapeut en actief in het werkveld. Hoe meer creatief therapeuten deze bevraging invullen, hoe preciezer ons overzicht en hoe meer draagkracht voor ons beroep!

Wacht niet te lang: je hebt tijd tot maandag 15 januari, dan wordt de bevraging afgesloten.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top