Skip to content

Nieuwsbrief 2019

Hallo Leden, sympathisanten, creatief therapeuten, etc.

We wensen jullie vanuit de BVCT sprankelende feestdagen en een inspirerend 2019. In deze nieuwsbrief vind je van elke vakgroep een korte terugblik op 2018 en vooruitblik naar 2019. Ook een eerste aanzet tot kalender van 2019 kan je hier vinden. Maar beginnen doen we met de nieuwe wet rond de bescherming van jullie persoonsgegevens.

Want jullie ontvangen deze nieuwsbrief omdat jullie in het verleden hebben aangegeven graag op de hoogte te willen blijven van het reilen en zeilen van de BVCT-ABATvzw.
Nu de ‘algemene verordering gegevensbescherming’ sinds mei 2018 van kracht is, vroegen wij ons af of dit nog steeds zo is. Indien dit niet langer zo is, en u dus graag heeft dat wij uw persoonsgegevens uit ons bestand wissen, kan u dit altijd laten weten via
info@bvct-abat.be

(meer informatie kan u raadplegen via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/algemene-verordening-gegevensbescherming-burger)

Graag wil ik jullie uitnodigen om in 2019 van jullie te laten horen. Laat maar van jullie horen in jullie vakgroepen, zodat zij zich nog beter kunnen afstemmen op jouw noden. Laat maar van jullie horen aan de Raad van Bestuur, zodat zij weten waar jij (jobgerelateerd) van wakker ligt. En laat maar van jullie horen in jullie netwerk. Zodat iedereen weet wat creatieve therapie is, waar wij voor staan en waar we in de toekomst voor willen gaan!


Want ook in 2019 blijven we, als BVCT, op tafel slaan bij IF-IC, proberen we nieuwe projecten op te starten en hopen we dat het beroepsregister (met jullie hulp) kan opgestart worden.

Tevens hopen we op wat extra mensen die een frisse wind in onze Raad van Bestuur laten waaien. Zodat we op een creatieve manier erin slagen om veel te verwezenlijken binnen een snel veranderende maatschappij.

Ik doe dan ook een warme oproep aan iedereen, als er iets is dat je wilt opnemen, dat je nauw aan het hart ligt, hoe groot of klein ook, laat het ons weten.

Wij hebben zin in 2019 en zijn gebeten om er een inspirerend jaar van te maken!

Hopelijk tot gauw,

Groetjes jullie Raad van Bestuur:

Nele (voorzitter), Jan (penningmeester), Bart (administratief medewerker),

Rosalie (voorzitter vakgroep danstherapie), Noortje (voorzitter vakgroep muziektherapie), Annelies (waarnemend voorzitter vakgroep dramatherapie) en Tanais (voorzitter vakgroep beeldende therapie)

Back To Top