Skip to content

Nieuwsbrief Muziektherapie

Eerst en vooral voor iedereen fijne feesten, een goed eind jaar en dat 2019 een spetterend jaar mag zijn vol goede voornemens en uitkomende wensen!

Een warme oproep voor wie ons bestuur wil komen versterken! Alle hulp groot of klein is welkom! We zoeken bijvoorbeeld nog iemand om mee te werken in de werkgroep beroepsregister. Graag een seintje!

Op zaterdag 16 maart 2019 gaat de bijeenkomst voor de vakgroep muziektherapie door, waarbij iedereen welkom is. Ook niet-leden.

Het thema van deze dag is ‘zelfstandig werken als muziektherapeut’.

Naast een lesgever gaan ook leden hun eigen ervaringen brengen om tot een uitwisseling te komen. Het mag breed gezien worden: zelfstandig in bijberoep, volledig zelfstandig, een eigen vzw opzetten, voor starters, maar ook voor diegenen die al een tijd zelfstandig werken.

Naast dit thema zal er in de voormiddag een intervisie moment gehouden worden. Er wordt een casus besproken, eventuele vragen worden besproken en we eindigen met een improvisatie.

Er wordt dus een volle dag gepland, maar je kan er ook voor kiezen om voor een dagdeel aan te sluiten.

Dit alles zou doorgaan in Antwerpen. De locatie wordt nog doorgegeven.

We dachten met het bestuur even na over het oprichten van een forum, waarbij alleen leden kunnen aansluiten. Zou jij het ook handig vinden om specifieke vragen te kunnen stellen aan leden van de vakgroep muziektherapie en om dit te kunnen delen onder elkaar?

Misschien wil iemand dit wel op zich nemen?

Graag zouden we jullie reactie willen, zo ook graag reacties voor de ledenbijenkomst. Heb je andere wensen of ideeën? Of heb je liever de voorkeur om samen te komen tijdens een dag in de week? Laat het ons dan weten tegen 16 januari.

Een muzikale groet,

Het bestuur van de vakgroep muziektherapie

Anneloor, Nele, Manon en Noortje

Back To Top