Skip to content

Tijd om de fakkel door te geven!

Beste leden,                                                                                                               
Nieuws van de raad van bestuur!

Eerst even voorstellen: In de raad van bestuur zetelen: de voorzitter, de secretaris, de penningmeester, de ondervoorzitter en de voorzitters van het bestuur van iedere vakgroep. De kern van de raad van bestuur bestaat uit voorzitter, secretaris en penningmeester. Dit trio draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werking van de vzw. Samen met de volledige club van de raad van bestuur, de besturen van de vakgroepen en verschillende werkgroepen bepalen zij keuzes over het bestuur van de beroepsvereniging, de werking van de beroepsvereniging en de richting die de beroepsvereniging wil uitgaan.
Volgend jaar op de AV zal de kern van de raad van bestuur opnieuw worden gestemd. Na vier jaar willen Melanie Foulon (voorzitter), Trude den Burger (secretaris) en Rosalie Verté (penningmeester) de fakkel doorgeven aan een nieuw kerntrio.
Wil je graag de werking van de BVCT-ABAT vzw verder zetten, mee het beleid van de beroepsvereniging helpen bepalen? Heb je frisse ideeën voor de toekomst van de BVCT? Wil je graag een nieuwe wind laten waaien door de BVCT? Dan kan je jou kandidaat stellen om een functie in de raad van bestuur over te nemen. Voorwaarde om jou kandidaat te stellen is dat jij (kandidaat) geregistreerd bent bij het register van creatief therapeuten of het proces van registratie wil/zal opstarten. Info over de inhoud van de verschillende taken van de drie functies kan je via het onderstaande mailadres verkrijgen. Het is mogelijk om zich kandidaat te stellen als trio (graag een vertegenwoordiging vanuit minstens twee verschillende vakgroepen), in duo of als individu. Maak jezelf kenbaar via info@BVCT-ABAT.be !

Het is zeer belangrijk om ons te verenigen als creatief therapeuten. Dit is belangrijk om ons te profileren als beroepsgroep maar ook om elkaar te ontmoeten. Als lid van de raad van bestuur zorg je ervoor dat de vereniging van de creatief therapeuten mogelijk wordt gemaakt!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top