Skip to content

Uitnodiging Vlaams Geestelijke Gezondheidszorgcongres

 

Hierbij nodigen we jullie uit om aanwezig te zijn op het elfde Vlaams Geestelijke Gezondheidscongres op 20 en 21 september 2022 in Antwerpen, met als thema “Wat werkt en voor wie?”

Wat wordt het nieuwe normaal in de geestelijke gezondheidszorg na de uitdagingen van de wereldwijde coronapandemie? Het is een vraag die velen zich stellen. We hebben helaas geen eenduidige of volledige antwoorden. Onzekerheden beheersen al meer dan een jaar het leven van elke dag, en het ziet er niet naar uit dat het snel anders wordt. Dit vraagt veel soepelheid, aanpassingsvermogen en doorzetting om er mee te blijven omgaan.

Creatief therapeuten kunnen zeker een waardevolle bijdrage leveren aan het gesprek over bovenstaande thema’s. Bij deze een oproep om deel te nemen aan dit congres.

Hier vind je het programma

Nele Van den Berghe zit in het organiserend comité van dit congres als vertegenwoordiger van de BVCT-ABAT vzw. Ze zetelt er in het wetenschappelijk comité om ons ervan te gewissen dat de creatief therapeutische inzendingen voor lezingen en workshops de kwaliteit bevatten die we met de BVCT nastreven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top