Skip to content

Vacature praktijk Groenstraat

Praktijk Groenstraat is een kleine groepspraktijk voor ervaringsgerichte therapie en vaktherapie. We zoeken een vijfde collega om ons team op zelfstandige basis te vervoegen voor 1 dag per week op maandag of dinsdag.

Wij zijn een team van 4 ervaren vaktherapeuten met een experiëntiële achtergrond. We vergaderen maandelijks en plannen intervisiemomenten in, meestal op een weekavond aangezien we allemaal nog een andere job hebben. We bieden 2 ingerichte ruimtes aan die ingericht zijn voor alle creatieve media: er is een beeldend lokaal en een grotere ruimte voor muziek, dans en drama en spel die uitzicht heeft op de tuin.

Jij bent geschoold in (minstens) een medium (dans, drama, muziek, spel, beeldend) en hebt een ervaringsgerichte therapieopleiding achter de rug. Je hebt ervaring als zelfstandige (in bijgeroep) of hebt de intentie om de praktijk mee met ons te laten groeien. Een dosis pro-activiteit en organisatietalent zijn daarbij een voorwaarde. Heb je daarnaast ook nog business skills of kan je bijvoorbeeld onze website naar een hoger niveau tillen, dan zijn we helemaal verkocht.

Lieselotte Smaers

experiëntieel kinder- en jongerentherapeut

muziektherapeut

de Kanteling vzw

Praktijk Groenstraat

0474/78 84 73

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top