Skip to content

Vernieuwde verwijslijst zelfstandig creatief therapeuten

De online verwijslijst werd recent in een nieuw jasje gestoken. Het is nu mogelijk om op locatie te zoeken naar een zelfstandig creatief therapeut. Ook een zoekselectie per medium is mogelijk gemaakt. Zelfs zoeken naar een supervisor is inbegrepen.

Leden die als zelfstandige actief zijn kunnen vanaf nu praktijkgegevens via hun account ter publicatie doorgeven. Nieuwe leden kunnen dit meteen bij registratie doen. Wie actief lid is, kan de gegevens doorgeven en bijwerken via de profielpagina. Praktijkgegevens blijven weergegeven in onze verwijslijst zolang je over een actief lidmaatschap beschikt.

De lijst zal regelmatig ge├╝pdatet worden. Volg de vernieuwing van jouw lidmaatschap goed op om te vermijden dat gegevens tijdelijk offline gaan.
Wens je de publicatie om diverse redenen op te schorten, dan kan je er via jouw profiel voor kiezen om je activiteit als niet actief aan te duiden. Herneem je de activiteit later weer, dan zet je de praktijkgegevens eenvoudigweg weer op actief. (De profielpagina bereik je via de link lid worden die je bovenaan de website vindt.)

De BVCT-ABAT stuurt graag een warme oproep uit naar alle leden die hun praktijkgegevens ter publicatie wensen door te geven om die in hun account aan te vullen. Wij kijken uit naar het uitbouwen van een verwijslijst waarop alle regio’s goed vertegenwoordigd zijn.

Wie verdere vragen heeft met betrekking tot de verwijslijst kan steeds terecht via ons info-adres.

Back To Top