Skip to content

Verhaal jezelf

Corona dwingt ons nogmaals het digitale pad te kiezen en de “zekerheid” boven het verlangen naar fysiek contact te kiezen. 

Voor onze volgende ledenbijeenkomst hebben we ervoor gekozen om een middenweg te zoeken tussen de onzekerheid en het verlangen door een creatieve intervisie te organiseren. Tijdens deze intervisie zullen we geleid door verhalen en een mysterieus postpakket een virtuele playspace instappen en aan de slag gaan met onszelf als dramatherapeut. 

 

Wanneer je inschrijft voor deze online bijeenkomst krijg je een postpakket toegestuurd met de nodige informatie en materiaal dat je nodig zal hebben om je voor te bereiden op dit intervisiemoment. 

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in! Dat kan door vóór 27 februari een mail te sturen naar dramatherapie@bvct-abat.be. Vergeet daarbij niet je adres te vermelden.

 

VERKIEZINGEN

Vorig jaar zijn we de traditie gestart om ieder jaar in maart verkiezingen te organiseren. 

Wil je je graag kandidaat stellen voor een plaatsje binnen ons bestuur? Dan kun je je voorstellen door een mailtje te sturen naar dramatherapie@bvct-abat.be. Op de ledenpagina van de website kun je verdere uitleg vinden over de werking van onze vakgroep. Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen met vragen of bedenkingen.

 

We horen graag van jullie!

Ake, Annelies, Wouter, Joke, Thibaut en Trude

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top