Skip to content

Nieuw bestuurslid voor vakgroep Dramatherapie

Ake Arnouts heeft afscheid genomen als ondervoorzitter van onze vakgroep. We bedanken hem graag voor zijn jarenlange inzet! We twijfelen er niet aan dat we nog van hem mogen horen 🙂

Door Ake zijn vertrek verschuiven er wat positief binnen ons bestuur. Wouter Desmet neemt de positie van ondervoorzitter nu in en ons dagelijks bestuur zal worden aangesterkt met een kersvers nieuw lid: Casper Maas. Hij stelt zich graag even voor:

 

Beste collega’s sinds kort ben ik toegetreden tot het bestuur van onze mooie vakgroep en stel mij graag even kort aan jullie voor.

Geboren, getogen én opgeleid in Nederland heb ik ervaring mogen opdoen in o.a. de reguliere psychiatrie, het buitengewoon onderwijs, sociale werkvoorziening en heb ik ervaring met het houden een eigen praktijk. 

Een aantal jaar geleden ben ik verhuisd naar Gent voor een nieuwe uitdaging en sindsdien werk ik met veel plezier en toewijding binnen de forensische psychiatrie op een high-security afdeling voor vrouwen.

Ik hoop voor ons als dramatherapeuten onze positie binnen de geestelijke gezondheidszorg verder te kunnen verstevigen en te ontwikkelen. Ik hoop jullie graag te ontmoeten en spreken in een van onze toekomstige bijeenkomsten. 

 

De volledige samenstelling van ons bestuur is te raadplegen alhier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top